Mâncare de gogonele

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Gogonelele se taie felii.

La fel şi roşiile

şi ardeii.

Toate legumele se pun în wok,

se presară cu sare,

se stropesc cu ulei, se acoperă cu apă

şi se pun la fiert cu capac pentru 45-50 de minute, până scade zeama.

Usturoiul se pisează şi se amestecă cu sosul de soia, mierea, pasta de ardei iute şi piperul.

Se adaugă peste legumele înăbuşite şi se mai lasă pe foc 5 minute.

La final se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.

Se serveşte ca fel principal sau ca garnitură.

Etichete: gogonele | mancare | ardei | rosii
(12 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Muy buena, delicioasa.

  • O mancare excelenta. Am facut-o si merge foarte bine cu mamaliguta alaturi.

  Rețeta mai veche Cuşcuş cu peşte afumat Cuşcuş cu peşte afumat

Rețeta mai nouă   Dulceaţă de struguri albi Dulceaţă de struguri albi

publicitate
Comentarii (9)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro