Ficăţei de pui cu ceapă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ficăţeii de pui se spală foarte bine cu apă rece, apoi se pun într-un castron şi se acoperă cu lapte.

Se lasă să stea aşa cel puţin 30 de minute.

Ceapa şi usturoiul se curăţă şi se taie mărunt.

Se călesc împreună în puţin ulei.


Când ceapa începe să se înmoaie, se adaugă ficăţeii scoşi din lapte.


Se prăjesc pe ambele părţi, întorcându-i pe fiecare.

Într-un pahar se amestecă condimentele cu apă.

Soluţia obţinută se toarnă peste ficăţeii prăjiţi.

Se fierb 10 minute la foc mic.

Se pot servi cu cartofi prăjiţi la cuptor şi roşii murate.


Etichete: ficatei | ficat | ceapa
(38 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Cristi
    05 Mar.2014

    foarte bun. daca ramane mai zemos spre final e cu atat mai bine, sosul rezultat e excelent!

  • maricica.doroftei
    30 Jan.2014

    f f buna reteta incercati nu ve-ti regreta

  • todor marius
    31 Jul.2013

    excelent

  • Allina N
    25 Jun.2013

    Au iesit super! Eu am pus in pahar vin rosu in loc de apa:) a iesit un sos caramelizat aproape de la condimente, cred ca de la boia in special. Si vinul era bun si dulce...a mancat si copilul meu mofturos, am gatit impreuna! Multumim!:)

  • petre aurel
    08 Nov.2012

    Foarte buni ficateii. Eu am adaugat si o lingura de seminte de susan la calire.

  Rețeta mai veche Budincă de fructe Budincă de fructe

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu ness Prăjitură cu ness

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim