Ficăţei de pui cu sos de bulion

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa tăiată mărunt se căleşte în puţin ulei.


Când ceapa începe să devină transparentă, se adaugă ficăţeii bine spălaţi.


După ce s-au călit şi ficăţeii, se adaugă vinul şi condimentele.


După ce totul a dat un clocot, se adaugă bulionul dizolvat în apă.


Se adaugă şi usturoiul pisat şi se lasă să fiarbă încă 10 minute.


Se poate servi cu piure de cartofi şi cu murături.

Etichete: sos | ficatei | ficat | pui | bulion
(42 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • nono
    23 Feb.2013

    super delicios
    Multumesc

  • gigi pirlea
    06 Dec.2012

    bun imi place si usor de facut

  • florin
    04 Dec.2012

    un deliciu

  • suzana
    08 Nov.2012

    da merita incercat e delicios

  • anonim
    24 Oct.2012

    o da a iesit super bn va recomand sa o incercati si voi e super buna

  Rețeta mai veche Plăcintă cu iaurt Plăcintă cu iaurt

Rețeta mai nouă   Bombe cu vişine Bombe cu vişine

publicitate
Comentarii (11)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Hai să gătim