Tochitură de porc cu ficăţei şi pipote de pui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se taie carnea de porc, pipotele, ficăţeii de pui şi cârnaţii în bucăţi mici, astfel încât să poată fi servite dintr-o singură înghiţitură.


Se pune uleiul la încins, se adaugă carnea. Acum se poate adăuga şi pasta de tomate.


După ce s-a călit puţin carnea, se adaugă apă cât să acopere carnea.


Se condimentează cu sare şi piper.


Se lasă să fiarbă până ce carnea devine uşor masticabilă. Dacă se fierbe la presiune, este nevoie de aproximativ 30 minute.


Acum se adaugă ficăţeii, pipotele şi cârnaţii.


Se mai poate pune puţină apă dacă este nevoie.

Se pune din nou la fiert. Dacă se fierbe la presiune este nevoie de aproximativ 5 minute.

Se serveşte cu mămăliguţă, brânză, ou prăjit şi mujdei de usturoi.

(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Gem de caise Gem de caise

Rețeta mai nouă   Friptură de căprioară Friptură de căprioară

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro