Carne de porc cu ciuperci şi bulion

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de porc se fierbe pentru 20 de minute în apă cu sare, apoi se taie cubuleţe.

Se călesc în puţin ulei.


Când carnea s-a albit, se adaugă ciupercile şi se mai călesc puţin.

Se adaugă apoi bulionul.

Totul se stinge cu o cană de supă în care a fiert carnea. Se condimentează cu busuoc uscat, cimbru şi piper şi se adaugă usturoiul tăiat feliuţe subţiri.  Se mai ţine pe foc încă 5 minute.


Etichete: carne de porc | ciuperci | bulion
(16 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • eu am pus busuioc din ghiveci si am mai suplimentat cu ceva mirodenii.dar am folosit si ciuperci dif. de padure.a iesit betoooon

  • Am facut aceasta reteta si a fost foarte buna,chiar daca nu i-am pus si busuioc.

  Rețeta mai veche Pulpe de pui în lapte la cuptor Pulpe de pui în lapte la cuptor

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu prune şi aluat fărâmiţat Prăjitură cu prune şi aluat fărâmiţat

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro