Carne de porc și cârnați de casă cu roșii la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas termorezistent uns cu ulei se aşează carnea tăiată cubuleţe

şi cârnaţii tăiaţi bucăţi.

Se adaugă roşiile decojite,

vinul, se condimentează cu sare şi piper

şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 45-50 de minute.

Se serveşte fierbinte cu mămăliguţă şi brânză de burduf.

Etichete: carne de porc | carnati
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Scutecele lui Iisus Scutecele lui Iisus

Rețeta mai nouă   Pulpe de cocoș cu mazăre la cuptor Pulpe de cocoș cu mazăre la cuptor

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro