Macrou cu mălai la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Macrou se curăţă de intestine şi se taie pe jumătate în fileuri. Se presară cu sare şi se lasă aşa 30 de minute. Apoi, fiecare bucată se dă prin mălai.

Bucăţile tăvălite prin mălai se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Tava se dă la cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute la 200 grade.

Se serveşte cu mujdei şi mămăliguţă.

Etichete: macrou | peste
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Păstrăv fript Păstrăv fript

Rețeta mai nouă   Lebăr de casă Lebăr de casă

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro