Pulpă de curcan cu sos de portocală și tabasco

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpa de curcan se pune la fiert cu sare în oala sub presiune. Se fierbe timp de 45 de minute.

Portocala se stoarce.

Usturoiul se pisează

şi se amestecă cu ketchupul,

sucul de portocală,

cimbrişor,

şi o linguriţă de sos tabasco.

Într-un vas termorezostent, se aşează pulpa de curcan fiartă,

peste care se toarnă sosul de usturoi.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30-40 de minute, vasul fiind acoperit.

Se serveşte cu orice fel de garnitură sau salată.

(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tarte cu pesto și roșii cherry Tarte cu pesto și roșii cherry

Rețeta mai nouă   Suc de citrice cu ananas Suc de citrice cu ananas

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro