Rață la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează

şi se amestecă cu condimentele

obţinându-se o pastă.

Cu aceasta, se unge raţa atât pe exterior cât şi pe interior şi se aşează într-un vas termorezistent

şi se toarnă supa de pui şi vinul alb.

Vasul se acoperă cu un capac şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de o oră sau chiar mai mult, încercând cu furculiţa să fie carnea gătită.

Se serveşte cu orice fel de garnitură.

Etichete: rata | cuptor
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Vită cu cimbru și boia Vită cu cimbru și boia

Rețeta mai nouă   Limoncello Limoncello

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro