Salată de pătrunjel cu roşii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pătrunjelul se taie mărunt.

Roşiile se taie cubuleţe.

Se amestecă roşiile cu pătrunjelul tocat,

se adaugă grâul mărunţit,

sucul de la lămâie, sare,

piper, ulei de măsline

şi se amestecă toate.

Se serveşte ca atare, ca salată, sau alături de humus.

Etichete: salata
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Vinete cu ceapă roşie la cuptor Vinete cu ceapă roşie la cuptor

Rețeta mai nouă   Tartă cu ciuperci și pesto Tartă cu ciuperci și pesto

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro