Brioşe cu miere de albine

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Glazură de ciocolată albă"

    Ciocolata albă se topeşte pe baie de apă.

    Untul se freacă cu zahărul, apoi se adaugă ciocolata topită şi se amestecă bine.

  2. continuăm cu rețeta de bază...


Se amestecă făina cu praful de copt, bicarbonatul şi sarea.


Oul se bate, se pune mierea şi se amestecă bine.


Se încorporează iaurtul, laptele, uleiul şi la final esenţa.


Se adaugă şi amestecul de făină.


Cupele tăvii de brioşe se ung cu unt sau ulei şi se căptuşesc cu hârtie specială, apoi se distribuie compoziţia.


Se coc la 200 grade timp de 25 de minute.


Se ornează cu glazură sau frişcă.


Etichete: briose | miere
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Bezea cu dulceaţă de mure Bezea cu dulceaţă de mure

Rețeta mai nouă   Pastă de macrou afumat cu brânză Pastă de macrou afumat cu brânză

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro