Prăjitură cu vişine III

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se face compoziţia de pandişpan din 6 ouă.
Se curăţă vişinele de sâmburi. Se pune o cană cu zahăr peste vişine şi se lasă o oră.
Se unge o tavă cu unt sau margarină şi se aşează un strat de vişine, apoi deasupra se toarnă compoziţia de pandişpan.
Se introduce tava în cuptor şi se coace la foc mic.
Se scoate din cuptor şi se lasă la răcit puţin.
Se răstoarnă astfel încăt vişinele să fie deasupra.
Se taie pătrăţele, se aşează pe farfurie şi se pudrează cu zahăr vanilat.

Etichete: prajitura | visine
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro