Sos Tzatziki

(Sos Ţaţiki)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Castravetele se dă prin răzătoare, se presară cu sare, se amestecă şi se lasă aşa 10 minute.


Usturoiul se curăţă şi se pisează.

Într-un castron se pune iaurtul, se adaugă castravetele ras stors foarte bine de zeama pe care şi-o lasă după ce a stat cu sare, usturoiul pisat, sare (dacă mai este nevoie), piper şi boia dulce.


Se amestecă şi se poate servi cu orice fel de friptură sau grătar.
Etichete: sos | iaurt | castraveti
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (10)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro