Mâncare cu castraveţi muraţi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Carnea de porc tăiată în bucăţi mici se căleşte în puţin ulei.

Se adaugă ceapa şi usturoiul tăiate mărunt.

După ce ceapa s-a călit şi ea, se pune o lingură de făină, se amestecă bine, şi, când începe să se îngroaşă se completează cu un pahar de apă. Se adaugă sare şi piper.


Se adaugă 2 linguri de bulion şi când începe să fiarbă se pun şi castraveţii muraţi tăiaţi rondele.


Se fierbe în continuare până când carnea de porc este gata. La final se adaugă mărarul tocat.

Se serveşte caldă.
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tortellini cu piept de pui, ciuperci şi sos de roşii Tortellini cu piept de pui, ciuperci şi sos de roşii

Rețeta mai nouă   Cornuleţe cu nucă Cornuleţe cu nucă

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro