Mâncare cu castraveţi muraţi
Mod de preparare
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1911/description/4d5adfa8879e3.jpg)
Carnea de porc tăiată în bucăţi mici se căleşte în puţin ulei.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1911/description/4d5adfa901d16.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1911/description/4d5adfa96b0b1.jpg)
Se adaugă ceapa şi usturoiul tăiate mărunt.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1911/description/4d5adfa9ca003.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1911/description/4d5adfaa35957.jpg)
După ce ceapa s-a călit şi ea, se pune o lingură de făină, se amestecă bine, şi, când începe să se îngroaşă se completează cu un pahar de apă. Se adaugă sare şi piper.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1911/description/4d5adfaa97f6d.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1911/description/4d5adfab0115e.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1911/description/4d5adfab5e1be.jpg)
Se adaugă 2 linguri de bulion şi când începe să fiarbă se pun şi castraveţii muraţi tăiaţi rondele.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1911/description/4d5adfabc69c4.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1911/description/4d5adfac4110d.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1911/description/4d5adfaca90ef.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1911/description/4d5adfad1a73b.jpg)
Se fierbe în continuare până când carnea de porc este gata. La final se adaugă mărarul tocat.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1911/description/4d5adfad88161.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1911/description/4d5adfade4de7.jpg)
Se serveşte caldă.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1911/description/4d5ae00e915c4.jpg)