Tăiţei de casă cu nucă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se fac tăiţei din 4 ouă, făină, la care se adaugă coaja rasă de lămâie.

Se pun la fiert tăiţeii în 2-3 l de apă. După ce au fiert se pun la scurs.

Nuca se macină şi se amestecă cu zahărul.

Untul se topeşte şi se amestecă cu nuca şi zahărul.

Tăiţeii scurşi bine se toarnă peste amestecul de nucă.

Se servesc presăraţi cu zahăr şi scorţişoară.

Etichete: taitei | nuci
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Dulceaţă de gutui cu nuci Dulceaţă de gutui cu nuci

Rețeta mai nouă   Pizza "hot dog" Pizza "hot dog"

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro