Tăvălite

(Prăjitură tăvălită)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Crema la tăvălite"


    Margarina se amestecă cu zahărul şi se dau în clocot. Se adaugă făina amestecată cu cacaua şi cu laptele. La final, se adaugă romul.

  2. continuăm cu rețeta de bază...


Se amestecă margarina cu zahărul.

Se pune oul, mierea, praful de copt, laptele şi treptat făina.



Se obţine un aluat, nu moale.

Se coace timp de 25 de minute la 200 grade în tava unsă şi tapetată cu făină.


După ce se răceşte, se taie în bucăţi pătrate.

Bucăţile se dau prin crema caldă, se pun pe platou sau pe o tavă si se dau la rece.

Dacă se îngroasă crema se mai adaugă lapte. A doua zi, bucăţile se tăvălesc prin nucă de cocos.
(17 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Macrou cu roșii, usturoi și lămâie la cuptor Macrou cu roșii, usturoi și lămâie la cuptor

Rețeta mai nouă   Fursecuri cu nucă Fursecuri cu nucă

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro