Tortellini cu caşcaval şi cârnaţi de casă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pastele se pun la fiert în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Când sunt fierte se scurg într-o sită.

Separat se pregăteşte sosul.

Se amestecă smântâna cu condimentele şi se omogenizează.


Cârnaţii se taie rondele.

Pastele scurse se amestecă cu sosul şi cârnaţii.



Se pune totul într-un vas termorezistent uns cu unt.

Deasupra se rade caşcaval.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se servesc calzi.


Se pare că provocarea Cristinei a fost pe placul nostru. Am preparat luna asta câteva reţete cu paste şi alte câteva cu frişcă. Provocări din astea să tot avem...

Etichete: paste | cascaval | tortellini | carnati
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cocktail de legume în sos teriyaki Cocktail de legume în sos teriyaki

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu mere Prăjitură cu mere

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro