Piept de rață în stil asiatic cu paste de orez

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cuișoarele, semințele de fenel, anasonul și piperul se dau prin râșniță.

Pipetul de rață se condimentează cu sare

și amestecul de condimente.

Într-o tigaie se topește untul

și se rumenește pieptul de rață

pe ambele părți. Când este gata se scoate pe o farfurie.

Portocala se stoarce,

și, împreună cu scorțișoara, se pun în tigaie, în untul în care s-a rumenit pieptul.

Se adaugă pastele de orez fierte conform instrucțiunilor de pe ambalaj

și pătrunjelul tocat mărunt.

Pipetul de rață se feliază subțire

și se servește alături de pastele de orez.

Etichete: piept de rata
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Coaste de miel marinate la grătar Coaste de miel marinate la grătar

Rețeta mai nouă   Salată de ton cu fasole Salată de ton cu fasole

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro