Salata de vinete

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se coc vinetele.


Se curăţă cât sunt fierbinţi şi se lasă pe un fund de lemn să se scurgă bine.


Se toacă cu tocătorul de lemn, se pune într-un castron.


Se amestecă cu lingura de lemn, adăugând uleiul puţin câte puţin, până când se albesc şi devin spumoase. Se adaugă ceapa tocată mărunt (dupa plac), piper şi sare.



Se aşează în salatieră sau pe o farfurie şi se garniseşte cu felii de roşii şi rotogoale de ardei gras verde.

Se pot servi cu scovergi.


Etichete: salata de vinete | vinete
Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro