Ciorbă de gâscă cu ştevie şi lobodă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se căleşte ştevia şi loboda cu puţin ulei.

Se adaugă morcovul, ţelina şi ceapa şi se mai călesc puţin împreună.

Tot acum se pot adăuga la călit cartofii.

În paralel se fierbe la presiune carnea de gâscă în apă cu sare circa 30-40 de minute.
După ce s-a fiert, se scoate din oală şi se îndepărtează carnea de pe oase.

Se adaugă înapoi la fiert cu legumele călite şi se continuă fierberea la presiune aproximativ 10 minute.

Se drege cu ou, se adaugă leuşteanul tocat mărunt şi borşul fiert în prealabil.

Se mai dă într-un clocot şi e gata.
Etichete: ciorba | gasca | zarzavat
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro