Rulouri cu cremă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Crema cremşnit"

    Se bat albuşurile spumă cu zahărul turnat în ploaie, apoi se adaugă pe rând gălbenuşurile şi apoi amidonul.


    Laptele se pune pe foc cu esenţa de vanilie şi când începe să fierbă se adaugă în fir subţire crema, amestecând în continuu.

    Când începe să se îngroaşă, se ia de pe foc şi se adaugă untul tăiat în bucăţi mici.

    Se răceşte bine.

  2. continuăm cu rețeta de bază...

Rulourile de foietaj se umplu cu crema rece cu ajutorul cornetului. Se dau la rece. Se pudrează cu zahăr pudră vanilat.

Etichete: rulouri | crema foietaj
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Friptură de pui pe pat de legume Friptură de pui pe pat de legume

Rețeta mai nouă   Prăjitură fină cu krantz Prăjitură fină cu krantz

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro