Salam de biscuiţi cu banane şi cremă de lămâie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Nucile se macină. Se rup biscuiţii bucăţele mici.

Peste ei se toarnă un sirop fiert şi răcit din 200 grame zahăr şi o cană de apă.
Se adaugă nucile pisate, jumătate din cantitatea de nucă de cocos, cacao, 50 grame unt.
Se amestecă până se omogenizează.

Pe o coală de celofan se pun 2-3 g zahăr farin şi biscuiţi pisaţi mărunt.

Se face o cremă din 200 grame unt amestecat cu 200 grame zahăr pudră, nucă de cocos, zeamă de la o lămâie şi zahărul vanilat.
Peste compoziţia de biscuiţi se întinde cu cuţitul această cremă albă.

Se adaugă bananele.

Se rulează cu ajutorul celofanului dându-i forma de salam.
Se bagă la frigider până a doua zi.

Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro