Sarmale cu urdă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se căleşte în puţin ulei

până devine aurie.

Se lasă să se răcorească puţin, apoi se amestecă cu urda sfărâmată, mărarul tocat mărunt, miezul de nucă măcinat grosier.

Se amestecă şi se condimentează cu sare şi piper.

Se înfăşoară sarmalele în frunzele de viţă, opărite bine anterior.

Pasta de tomate se desface în apă şi se toarnă peste sărmăluţe, completând cu apă cât să le acopere. Se pun la fiert la foc mic timp de 15 minute.

Se servesc cu mămăliguţă, cu iaurt sau cu smântână.

Etichete: sarmale
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpă de curcan cu lămâie și rozmarin la cuptor Pulpă de curcan cu lămâie și rozmarin la cuptor

Rețeta mai nouă   Guvizi prăjiţi Guvizi prăjiţi

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro