Guvizi prăjiţi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Guvizii se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece,

apoi se presară cu sare şi se lasă să stea 20 de minute.

Se amestecă mălai cu făină,

prin care se trece fiecare guvid, pe rând.

Într-o tigaie se încinge ulei şi se prăjesc guvizii,

întorcându-i pe toate părţile.

Se pot servi cu mămăliguţă şi mujdei de usturoi cu roşii.

Etichete: guvizi
(19 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • ușor de preparat și f.f.f. gustoși!

  Rețeta mai veche Sarmale cu urdă Sarmale cu urdă

Rețeta mai nouă   Sarmale în frunză de varză la slow cooker Sarmale în frunză de varză la slow cooker

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro