• Șprot prăjit

    Șprot prăjit

    Peștele se curăță de solzi, se eviscerează, se spală bine, apoi se dă cu un praf de sare. Șprotul curățat…

  • Caras prăjit

    Caras prăjit

    Peştele se curăţă de solzi şi se intestine. Se taie bucăţi şi se presară cu sare. Se lasă să stea 20…

  • Guvizi prăjiţi

    Guvizi prăjiţi

    Guvizii se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se presară cu sare şi se lasă să…

  • Macrou cu mălai la cuptor

    Macrou cu mălai la cuptor

    Macrou se curăţă de intestine şi se taie pe jumătate în fileuri. Se presară cu sare şi se lasă aşa 30…

  • Crap prăjit în mălai

    Crap prăjit în mălai

    Crapul se curăţă de solzi şi intestine. Se spală foarte bine prin interior cu apă rece. Se îndepărtează…

  • Hamsii prăjite pe scobitoare

    Hamsii prăjite pe scobitoare

    Hamsiile se spală bine cu jet de apă rece. Se presară cu sare şi se lasă să stea timp de 20 de minute. Se…

  • Urzici munteneşti

    Urzici munteneşti

    E bine ca urzicile să nu fie bătrâne şi să fie roşii pe dosul frunzei. Se spală foarte bine urzicile (în…

  • Mămăligă din lapte, cu brânză și smântână

    Mămăligă din lapte, cu brânză și…

    Se pune laptele la fiert cu sare, se adaugă mălai până se face o mămăligă moale. Se adaugă toată brânză…

  • Tochitură de porc cu ficăței și pipote de pui

    Tochitură de porc cu ficăței și…

    Se taie carnea de porc, pipotele, ficăţeii de pui şi cârnaţii în bucăţi mici, astfel încât să poată…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro