Mămăligă din lapte, cu brânză şi smântână

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se pune laptele la fiert cu sare, se adaugă mălai până se face o mămăligă moale.
Se adaugă toată brânză şi se amestecă bine până se încorporează toată brânza.
Se serveşte caldă cu smântână.

Etichete: mamaliga | lapte | branza | smantana
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pui cu sticlă la cuptor Pui cu sticlă la cuptor

Rețeta mai nouă   Somn prăjit Somn prăjit

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro