Ardei umpluţi cu ciuperci

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Morcovul, ţelina şi ceapa se taie cubuleţe.

Se călesc în puţin ulei.


Se adaugă orezul spălat,

ciupecile scurse de zeamă şi bulionul. 

Se amestecă pe foc şi se adaugă condimentele

şi mărarul tocat mărunt.

Se omogenizează şi se ia vasul de pe foc.

Ardeii se curăţă de cotor şi de seminţe, se presară cu puţină sare şi apoi se umplu cu compoziţia de mai sus. Deasupra se pune câte o rondea de roşie. Ardeii umpluţi se aranjează într-un vas termorezistent, se adaugă apă în vas (sau borş), se acoperă şi se bagă în cuptorul preîncălzit timp de 45-60 de minute.

Se pot servi atât calzi cât şi reci.
Etichete: ardei umpluti
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Baby hering în sos de bere Baby hering în sos de bere

Rețeta mai nouă   Somn pane Somn pane

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro