Somn pane

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Somnul se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se taie rondele. Se presară cu sare şi se lasă să stea aşa cam 30 de minute.


Ouăle se bat cu puţină sare.

Fiecare bucată de peşte se trece mai întâi prin ou, apoi prin pesmet, apoi iar prin ou şi se pune la prăjit în ulei încins.




Se întoarce pe toate părţile ca să se rumenească uniform.


Se scoate pe o farfurie şi se serveşte cu mujdei de usturoi şi mămăliguţă.

Etichete: somn | pane | peste
(13 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ardei umpluţi cu ciuperci Ardei umpluţi cu ciuperci

Rețeta mai nouă   Chifteluţe din piept de pui Chifteluţe din piept de pui

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro