Chifteluţe din piept de pui

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat.


Ceapa şi cartoful se curăţă şi se dau şi ele tot prin maşina de tocat.



Usturoiul se pisează şi se adaugă peste carne.


Împreună cu ouăle, mărarul, pătrunjelul, sarea şi piperul, se amestecă bine.

Din compoziţia rezultată, se ia cu lingura, se formează biluţe care se tăvălesc prin pesmet şi se prăjesc în ulei încins.


Etichete: pui | chiftele
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somn pane Somn pane

Rețeta mai nouă   Pateuri cu piept de pui şi caşcaval Pateuri cu piept de pui şi caşcaval

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro