Tocăniţă de ardei copţi
Se coc ardeii.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1686/description/file-1_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1686/description/file-2_1.jpg)
Se curăţă ardeii copţi de coajă şi cotoare şi se taie în 2 de-a lungul.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1686/description/file-3_1.jpg)
Se curăţă ceapa.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1686/description/file-4_1.jpg)
Se dă prin robot sau se taie mărunt.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1686/description/file-5_1.jpg)
Într-o tigaie cu ulei încins se pune ceapa la călit.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1686/description/file-6_1.jpg)
Se dau roşiile prin robot.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1686/description/file-7_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1686/description/file-8_1.jpg)
După ce s-a călit ceapa se adaugă roşiile date prin robot.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1686/description/file-9_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1686/description/file-10_1.jpg)
Se amestecă şi se mai căleşte puţin amestecând în continuu pentru a nu se lipi.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1686/description/file-11_1.jpg)
Se adaugă puţină apă, sare, piper şi vegeta şi se lasă amestecul să fiarbă aproximativ 30 minute.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1686/description/file-12_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1686/description/file-13_1.jpg)
Se adaugă ardeii curăţaţi şi mărarul tocat mărunt.
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1686/description/file-14_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1686/description/file-15_1.jpg)
![](http://www.delicatesa.ro/files/recipe/1686/description/file-17_1.jpg)
Se mai continuă fierberea câteva minute şi gata.
-
alin27 Jul.2015
extra
-
Vlad30 Jun.2014
Este o reteta pe care personal o gatesc inca din copilarie as putea spune (17 ani) deoarece gatitul este pentru mine un hoby. Delicios , o mancare care parca iti mangaie papilele gustative.