Tocăniţă de ardei copţi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se coc ardeii.



Se curăţă ardeii copţi de coajă şi cotoare şi se taie în 2 de-a lungul.


Se curăţă ceapa.


Se dă prin robot sau se taie mărunt.


Într-o tigaie cu ulei încins se pune ceapa la călit.


Se dau roşiile prin robot.



După ce s-a călit ceapa se adaugă roşiile date prin robot.



Se amestecă şi se mai căleşte puţin amestecând în continuu pentru a nu se lipi.


Se adaugă puţină apă, sare, piper şi vegeta şi se lasă amestecul să fiarbă aproximativ 30 minute.



Se adaugă ardeii curăţaţi şi mărarul tocat mărunt.




Se mai continuă fierberea câteva minute şi gata.

Etichete: tocanita | ardei copt
(51 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • extra

  • Este o reteta pe care personal o gatesc inca din copilarie as putea spune (17 ani) deoarece gatitul este pentru mine un hoby. Delicios , o mancare care parca iti mangaie papilele gustative.

  Rețeta mai veche Pilaf de ciuperci Pilaf de ciuperci

Rețeta mai nouă   Pilaf de ciuperci Pilaf de ciuperci

publicitate
Comentarii (9)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro