Cartofi cu brânză la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se curăţă şi se fierb în apă cu sare.


Când sunt fierţi, se taie felii potrivit de subţiri.

Ouăle se bat bine şi se amestecă cu smântâna. Se potriveşte de sare.



Într-o tavă unsă bine cu unt, se aşează un rând de cartofi, se presară puţină brânză strivită mărunt, apoi din nou un rând de cartofi şi iar se presară brânză.



Se repetă această operaţie până ce se pun toţi cartofii şi toată brânza.

Se toarnă pe deasupra ouăle bătute şi amestecate cu smântâna, se săreaza puţin, şi se împrăştie pe toată suprafaţa bucăţele de unt.


Se dă la cuptor 25-30 minute.

Se serveşte fierbinte ca garnitură la friptură alături de murături sau sos tzatziki.

Etichete: cartofi | branza | cuptor
(23 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură fină cu krantz Prăjitură fină cu krantz

Rețeta mai nouă   Prăjitură "Budapesta" Prăjitură "Budapesta"

Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.