Cartofi cu ceapă la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii curăţaţi de coajă şi bine spălaţi, se usucă cu ajutorul unor prosoape de hârtie.

Apoi cartofii se taie în felii potrivit de mari.

Ceapa se taie mărunt.

Usturoiul se taie şi el mărunt.

Ceapa şi usturoiul se pun într-un castron, se adaugă condimentele şi se amestecă.

Amestecul rezultat se pune peste cartofii tăiaţi.

Se amestecă.

Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 40 de minute.

Se servesc ca atare sau ca garnitură pentru orice tip de friptură, alături de o salată.


Etichete: cartofi | ceapa
(12 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Chefal la cuptor cu lămâie şi pătrunjel Chefal la cuptor cu lămâie şi pătrunjel

Rețeta mai nouă   Curcan cu cârnaţi la slow cooker Curcan cu cârnaţi la slow cooker

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro