Coaste de porc la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează, se freacă bine cu ulei până se obţine o pastă şi se amestecă cu cimbru, rozmarin şi piper.


Coastele de porc se taie

şi fiecare se unge cu pasta de usturoi condimentată. Se aşează într-un vas termorezistent

şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 45 de minute, până se rumenesc frumos.

Se servesc cu orice fel de garnitură.


Etichete: porc | cuptor
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Caponata Caponata

Rețeta mai nouă   Friptură de curcan şi porc la tavă cu legume Friptură de curcan şi porc la tavă cu legume

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro