Rulouri de dovlecei cu mozzarella

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Dovleceii se taie felii pe lungime.

Se opăresc în apă cu sare.

Se lasă să se răcorească puţin,

apoi se rulează în felia de dovlecel, mozzarella tăiată bastonaşe.

Deasupra se pune câte un sfert de roşie cherry. Se aranjează într-un vas termorezistent, se presară cu piper şi se stropesc cu ulei.

Se bagă în cuptorul încins în prealabil, la 180 grade timp de 15-20 de minute, cât să se coacă puţin roşiile şi să se topească mozzarella.

Se servesc ca aperitiv.

Etichete: dovlecei | mozzarella
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpă de cerb la slow cooker Pulpă de cerb la slow cooker

Rețeta mai nouă   Tort cu frişcă şi fructe confiate Tort cu frişcă şi fructe confiate

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro