Tort de ciocolată cu vișine

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Zahărul, untul la temperatura camerei,

făina, praful de copt,

cacaua,

ouăle

și laptele

se amestecă bine cu mixerul.

Într-o tavă cu fund detașabil, unsă cu unt,

se pune compoziția

și se coace în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 40-45 de minute, verificând dacă este gata cu ajutorul unei scobitori.

Blatul se lasă la răcit și între timp se pregătește crema.

Ciocolata se topește pe baie de apă.

Frișca

se bate

și se amestecă cu brânza proaspătă,

crema de brânză

și zahărul.

Se adaugă ciocolata topită și răcită.

Se omogenizează.

Peste blatul răcit, se așează vișinele,

apoi se toarnă crema, având grijă să nu se miște prea mult vișinele.

Se dă la rece pentru 6 ore, până se întărește crema.

Se ornează după preferință.

Etichete: tort | ciocolata | visine
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Salată de ton cu fasole Salată de ton cu fasole

Rețeta mai nouă   Rasol de creveți, porumb și cârnați afumați Rasol de creveți, porumb și cârnați afumați

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro