Ardei umpluţi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas de 5 l se pune carnea tocată peste care se adaugă: ouă, orez, ceapa tăiată mărunt, pătrunjel şi mărar tăiate, de asemenea, mărunt, se presară lingura de mălai, după care se adaugă 2/3 din bullion, piper şi sare după gust.

Se omogenizează până ce toate ingredientele sunt distribuite uniform în masa compoziţiei.

Separat se curăţă ardeiul gras îndepărtându-se mijlocul plin de seminţe. După curăţare, aceştia se încarcă cu masa compoziţiei preparată mai sus şi apoi se aşează într-o cratiţă de 5 l sau un vas care să permită aşezarea lor în picioare şi acoperirea cu apă.

În apa în care se fierb ardeii umpluţi se va dizolvă bulionul rămas şi se vor adăuga foile de dafin.

Se fierb aproximativ 2 ore.

Etichete: ardei | ardei umpluti
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro