Cartofi cu rozmarin şi telemea

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se curăţă de coajă.

Se taie rondele subţiri.

Se presară cu sare, piper, cimbru şi rozmarin. Se stropesc cu ulei.

Se amestecă.

Se pun într-un vas termorezistent, se acoperă cu un capac sau folie de aluminiu şi se dă la cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute la 200 grade.

Telemeaua se fărâmă cu ajutorul unei furculiţe şi se amestecă cu mărarul tocat mărunt.

 

Amestecul se pune peste cartofi şi se mai dă pentru 10-15 minute la cuptor, fără capac.

Se servesc ca garnitură la orice fel de friptură.

Etichete: cartofi
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Creveţi la grătar Creveţi la grătar

Rețeta mai nouă   Somn în sos propriu în folie la cuptor Somn în sos propriu în folie la cuptor

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro