Ciorbă de fasole cu slănină afumată

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Slănina afumată se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei.

Se adaugă ceapa, morcovu, ţelina, toate tăiate mărunt.

După ce s-au înmuiat puţin rădăcinoasele, se adaugă ardeiul şi roşiile tăiate cubuleţe.

Separat se pune apa la fiert şi se adaugă fasolea din conserve şi se dă în 2-3 clocote.

Se adaugă peste fasole amestecul de legume călite şi se mai fierbe încă 10-15 minute.

Se adaugă borşul fiert în prealabil, bulionul şi leuşteanul tocat mărunt. Se mai fierbe încă 5 minute.

Etichete: ciorba | fasole | slanina
Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro