Ciorbă de gâscă cu legume

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se fierbe carnea de gâscă în apă cu sare la presiune 30-40 de minute.

După ce s-a fiert, se scoate din oală carnea de gâscă.

Se desprinde de pe oase si se mărunţeşte.

Cartofii se taie cubuleţe. Ţelina, morcovii, ardeii şi ceapa se dau prin robot.

În mod facultativ se pot adăuga mazăre şi fasole păstăi.

Carnea şi legumele se adaugă înapoi în oală şi se continuă fierberea la presiune aproximativ 10 minute.

La final se adaugă borşul fiert în prealabil şi leuşteanul tocat mărunt, după care se mai dă într-un clocot.

Etichete: ciorba | legume | gasca
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro