Icre de fasole

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Fasolea se pune la fiert în apă rece. Când începe să fiarbă apa, se scurge, se completează cu altă apă fierbinte cât să acopere fasolea şi se pune din nou pe foc. Se repetă aceată operaţiune de încă două ori. Când se schimbă ultima apă se pune şi un praf de sare, pentru gust.

Fasolea fiartă

se dă prin maşina de tocat,

apoi se pune în robotul de bucatarie

împreună cu ulei de măsline,

suc de lămâie

şi se lasă să se amestece foarte bine.

Pasta, destul de groasă,

se subţiază cu ultima zeamă în care a fiert fasolea.

Se obţine o cremă de fasole

ce se serveşte cu ceapă tocată mărunt.

Etichete: fasole
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • fff.buna

  Rețeta mai veche Cozi de raci în sos de vin şi usturoi Cozi de raci în sos de vin şi usturoi

Rețeta mai nouă   Cupe de ciocolată cu spumă de fructe de pădure Cupe de ciocolată cu spumă de fructe de pădure

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro