Limbă fiartă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se spală limba în câteva ape, se rade cu cutiţul şi se îndepărtează gătlejul, se aşează în cratiţă cu apă rece şi se pune la fiert la foc mic.

După ce se ia spuma, se adaugă ceapa, zarzavatul, ienibaharul, foaia de dafin şi sarea. Se lasă să fiarbă încet, acoperit cu capac, la foc mic, trei ore sau o oră în oala sub presiune.

Se scoate din apă, se aşează pe un fund de lemn şi se curaţă cu ajutorul cuţitului, trăgând pielea de la vârf spre rădăcina limbii.


Se taie felii, se aşează pe o farfurie de servit şi se toarnă pe deasupra sos de hrean, sos de muştar sau sos de bulion.

Etichete: limba | fiarta
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro