Sos de avocado

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie mărunt.

Ardeiul se taie cubuleţe.

Avocado se curăţă de coajă, se îndepărtează sâmburele şi se stropeşte cu sucul de la jumătate de lămâie.

Avocado împreună cu crema de brânză se dau la robot.

Se adaugă usturoiul pisat şi se amestecă bine, până se obţine o pastă omogenă.

În pasta obţinută, se încorporează legumele tăiate

şi se condimentează cu sare şi piper, după gust.

Se serveşte cu chipsuri de tortilla.

Etichete: avocado
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Sos marocan de năut Sos marocan de năut

Rețeta mai nouă   Iepure cu sos de muştar în stil franţuzesc Iepure cu sos de muştar în stil franţuzesc

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro