Beef Stroganoff la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cubuleţele de vită, ceapa tăiată rondele, usturoiul tăiat feliuţe, ciupercile tăiate felii, supa de vită, vinul alb, sosul worchester, foaia de dafin, maghiranul, cimbrul, sarea şi piperul se amestecă şi se pun în slow cooker.

Se setează slow cooker-ul la low şi se lasă 8-10 ore sau la high şi se lasă 4-5 ore.

După acest timp, se amestecă smântâna de gătit cu mustarul, făina şi apa într-un bol separat, apoi se adaugă sos din slow cooker, se amestecă bine şi se adaugă în slow cooker; se amestecă bine.

Se poate garnisi cu pătrunjel tocat proaspăt şi se poate servi cu paste sau orez.


Etichete: vita | slow cooker | smantana
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură Opera Prăjitură Opera

Rețeta mai nouă   Menemen - omletă turcească Menemen - omletă turcească

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro