Limbă cu sos de hrean și muștar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Limbă de vită fiartă"

    Se spală bine limba. Se adaugă într-o oală cu apă rece. Se aduce la fierbere, se spumează.

    Apoi se adaugă restul de ingrediente: morcov, telină, ceapă, păstârnac, dafin, cimbru, usturoi, cuișoare, anason stelat, ienibahar, sare și piper boabe. Se fierbe la foc mic, la presiune 1 oră sau 3 ore într-o oală normală, acoperită.

    Se scoate limba din apă. Se îndepărtează pielea acesteia, care este foarte tare.

    Apoi se poate tăia cubulețe.

    Limbă de vită fiartă
  2. continuăm cu rețeta de bază...

Se taie ceapa mărunt.

Untul se pune în tigaia încinsă.

Se adaugă ceapa și se călește puțin.

Se adaugă făina,

smântâna,

hreanul,

muștarul

și sucul de lămâie.

Se aduce la fierbere.

Se adaugă pătrunjel tocat.

Se omogenizează.

La final se adaugă limba de vită tăiată cuburi.

Etichete: limba de vita | limba
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Asa, limba este delicioasa! Felictari!

  Rețeta mai veche Dovleac la cuptor cu brânză și muștar Dovleac la cuptor cu brânză și muștar

Rețeta mai nouă   Frigărui de creveți cu legume Frigărui de creveți cu legume

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro