Frigărui din carne tocată de vită

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pulpa de vită se dă prin maşina de tocat.

Caşcavalul se rade

şi se amestecă cu carnea şi coriandru boabe pisat.

Se condimentează cu sare şi piper.

Se omogenizează compoziţia, după care se formează chifteluţe, care se pun pe beţe de frigărui.

Se încinge grillul, se unge cu ulei şi se pun frigăruile pe grătar.

Se întorc pe toate părţile şi se ung cu ulei de măsline aromatizat cu usturoiul pisat.

Se servesc calde.


Etichete: frigarui | vita
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • le introduc direct in top 5;

  Rețeta mai veche Carne de porc cu ciuperci uscate şi ciuperci champignon Carne de porc cu ciuperci uscate şi ciuperci champignon

Rețeta mai nouă   Focaccia cu roșii uscate și roșii cherry Focaccia cu roșii uscate și roșii cherry

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro