Muşchi de vită la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Muşchiul de vită se taie în bucăţi potrivit de groase,

apoi se pune pe grătarul încins şi uns cu ulei.

Se lasă cam 3-4 minute pe fiecare parte, până când bucăţile se rumenesc frumos.

Se scot pe o farfurie şi se condimentează cu sare

şi piper.

Se poate servi cu garnitură de orez.

Etichete: muschi de vita | gratar
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pastă de ton cu vin roşu şi castraveţi muraţi Pastă de ton cu vin roşu şi castraveţi muraţi

Rețeta mai nouă   Prăjitură cu nucă şi cremă de vanilie Prăjitură cu nucă şi cremă de vanilie

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro