Pastă de ton cu vin roşu şi castraveţi muraţi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele din conservă se pune într-un castron, cu tot cu ulei.

Se adaugă castravetele murat, tăiat cuburi mari,

untul,

vinul roşu,

apoi se pasează cu blenderul vertical, până se obţine o pastă.

Aceasta se serveşte pe bruschete, cu topping de ceapă verde.

Etichete: ton
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Friptură de miel cu usturoi verde în sos de vin şi bulion Friptură de miel cu usturoi verde în sos de vin şi bulion

Rețeta mai nouă   Muşchi de vită la grătar Muşchi de vită la grătar

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro