Friptură de vită cu pleurotus în bere la slow cooker

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Se taie carnea de vită în felii groase de aproximativ 1 cm.


Se pune la prăjit într-o tigaie cu ulei încins.


Se condimentează cu sare şi piper.


Se prăjeşte 3-4 minute pe fiecare parte.



Cât timp se prăjeşte carnea, se pot tăia legumele, ceapa peştişori şi morcovul rondele.


Pe fundul vasului de ceramică se aşează mai întâi legumele, ceapa şi morcovul.


Şi apoi ciupercile.


Pe patul format din legume se aşează apoi carnea puţin prăjită.


Se condimentează cu rozmarin, sare şi piper. Se mai adaugă usturoiul taiat felii subţiri şi câteva cubuleţe de unt.


Se adaugă bere brună cât să acopere toată carnea.



Se porneşte slow cooker-ul pe setarea High şi se menţine încălzirea timp de aproximativ 7-8 ore.


(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Prăjitură deliciu Prăjitură deliciu

Rețeta mai nouă   Spanac cu piept de pui, ciuperci şi telemea Spanac cu piept de pui, ciuperci şi telemea

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro