Ketchup iute

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Roșiile se pasează.

Ceapa, ardeii iuți, usturoiul și ghimbirul se dau la robot.

Roșiile pasate se pun pe foc într-o oală încăpătoare, peste care se adaugă amestecul de legume dat la robot,

zahărul,

oțetul,

busuiocul,

foile de dafin,

sarea

și piperul.

Amestecul se fierbe încet amestecându-se din când în când pentru a se evita arderea.

Fierberea se continuă până scade, obținându-se consistența dorită.

Tot amestecul se dă apoi la blender pentru a se obține o consistență mai fină.

Ketchup-ul astfel preparat se pune în borcane și se sterilizează pe baie de apă.

Etichete: ketchup
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort imperial cu ciocolată Tort imperial cu ciocolată

Rețeta mai nouă   Pulpă de căprioară cu sos de hrean și ciuperci Pulpă de căprioară cu sos de hrean și ciuperci

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro