Curcan în sos de vin şi suc de lămâie la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei.

Se prepară sosul amestecând vinul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul pisat. Se condimentează cu sare, piper şi ghimbir.

Pulpele de curcan se aşează într-un vas termorezistent uns cu ulei de măsline.

Peste pulpele de pui se toarnă sosul.

Vasul se acoperă cu un capac şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 1,5 ore.

Se mai lasă apoi fără capac încă 10 minute.

Se serveşte alături de piure de cartofi şi castraveţi muraţi.

Am primit cu drag provocarea Brînduşei de a folosi în ingrediente ghimbirul.

Etichete: curcan
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpe de pui cu smântână Pulpe de pui cu smântână

Rețeta mai nouă   Pizza cu şuncă Pizza cu şuncă

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro